5 Eylül 2012 Çarşamba




03.09.12 tarihli Hürriyet Kelebek ekinde Tarhan TELLİ hakkında çıkan haber bugün düzeltilmiştir.
  TT Ailesi olarak Hürriyet ekibine teşekkürlerimizi sunarız.

3 Eylül 2012 Pazartesi

Bu tür kareler bizi küçültmez, aksine yüceltir.



TT AİLESİ BU TÜR FOTOĞRAFLARDAN UTANÇ DUYMAZ AKSİNE DAHA DA YÜCELİR.

TT Ailesi bu tür fotoğraflardan utanmaz, bunlar bizleri küçültmez tam tersi yüceltir. Sosyal medyada paylaşılmış olan bu kare de TT Ailesinin Türk toplumuna ne kadar sahip çıktığının göstergesidir. Biz şirket olarak bu fotoğrafla hayallerimizin hedeflerimize ne kadar yaklaşabildiğini kanıtladık. Fakat yine her zamanki gibi bazı karalama ve küçültme kampanyaları yürütmeye çalışan beyinler için çok iyi bir kare olmuş.

Markamızı, ‘artık pizzacı motorları yapar’, ‘kuryelere yeni custom yapar’ gibi söylemlerle küçültmeye çalışan insanlar ne kadar bilgisiz ve vizyonsuz olduklarını kendi ağızlarıyla dile getirmektedir.

Umarız bir gün Türkiye Cumhuriyeti’nde binleri, dünyada ise yüz binleri bulacak modeller hayata geçiririz ve biz bunları yaparken bizi karalamaya çalışan bu zihniyet bizi büyük bir şokla izler. Bizim çizmiş olduğumuz yoldan kendilerine en ufak bir pay çıkarmalarını öneririz.

Bu fotoğrafa gelince bu kardeşimizin kullanmış olduğu motosikletin yaklaşık üçte birini o üzerine giymiş olduğu yeleğe ödeyerek markamızın değerini hayaliyle özdeşleşmiştir.

Lütfen unutmayın TT Ailesi başarıları dünya çapında ses getirmiş bir Türk firmasıdır. Discovery Channel, Alman ZDF ve TRT tarafından hayatının belgeseli çekilen Tarhan Telli tarafından kurulmuş TT Ailesi böyle ufak ya da daha büyük karalamalara hiçbir zaman ödün vermeyecek kadar gururlu ve güçlüdür.

Biz hayallerinin peşinde koşan bir firma olarak inanıyoruz ki bugün yeleklerimizi giyen insanlar yarın Türk malı TT markalı motosiklet kullanacaklardır. Evet iyi ki varsınız, her zaman da yanımızda olup her geçen gün daha yeni projelere, daha yeni başarılara imza atacağımızı göreceksiniz. Kurye, pizza motorcusu vs tabir edilen rüzgar dostlarımızın ve hayallerinin peşinden koşan herkesin arkasındayız.

TT MOTOR AİLESİ